Goedkoopste energieleverancier met een 3-jarig contract

De 3-jarige contracten van de energieleveranciers blijven het populairst. Veel mensen hebben geen zin om ieder jaar hun energie contract na te kijken en hebben liever wat zekerheid. Met een 3-jarig contract ben je namelijk verzekerd van 3 jaar vaste tarieven voor stroom en gas. De meeste energieleveranciers belonen klanten die een 3-jarig contract afsluiten. Ze vinden het namelijk fijn dat een klant zich 3 jaar lang aan hun verbindt. Er worden vaak extraatje gegeven in de vorm van korting of geld-terug. Er zijn verschillende energieleveranciers waar je een 3-jarig contract kunt afsluiten. Wij hebben alle 3-jarige contracten vergeleken om zo tot de goedkoopste energieleverancier te komen! Wil je graag een goedkope energieleverancier, maar heb je geen zin om ieder jaar over te stappen? Wil je graag zekerheid over je energierekening? Dan is een 3-jarig contract met vaste tarieven de beste optie! Wat is de goedkoopste energieleverancier met een 3-jarig contract?

Top 5 goedkoopste energieleveranciers met een 3-jarig contract

Om tot de top 5 van goedkoopste energieleveranciers met een 3-jarig contract te komen hebben we de tarieven van de verschillende energieleveranciers vergeleken. We hebben bij de berekening gekeken naar het gemiddeld verbruik van een gezin, namelijk:

  • 3400 kWh stroom
  • 1700 m2 gas

Maar een energierekening bestaat uit meer kosten dan het verbruik. Al deze kosten hebben we in de berekening meegenomen, zoals de BTW, energiebelasting, vastrecht en netwerkkosten. Alleen zo krijg je een duidelijk overzicht van de goedkoopste energieleveranciers. De heffingskorting voor energie is er vanaf getrokken, deze bedraag 379,16 euro. Ook eventuele acties en aanbiedingen van de energieleveranciers zijn al verrekend!

Energieleveranciers   Actie Prijs per maand  Overstappen
Electrabel   147,59 Overstappen naar Electrabel
Budget Energie 175 euro korting 155,25 Overstappen naar Budget Energie
Budget Energie - 156,68 Overstappen naar Budget Energie
E.ON 6 maanden gratis stroom 158,51 Overstappen naar E.ON
NL Energie* Vaste klantenkorting 160,34* Direct aanmelden bij NL Energie

*Bij NL Energie krijg je vaste klantenkorting. Ieder jaar dat je klant bent krijg je meer korting. De prijs per maand is het gemiddelde dat je betaalt in 3 jaar. Het eerste jaar betaal je in verhouding meer, maar het derde jaar heb je een koopje!

Maak jouw eigen website met JouwWeb